Haal uw zonnepanelen in Oosterbeek

Contact

Wilt u graag duurzaam energie opwekken? Dan wordt het tijd om over te stappen naar zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar levert ook nog eens veel financiële voordelen op. Het is namelijk een investering die loont!

Zonnepanelen

Möller Oosterbeek BV is gespecialiseerd in het verkopen van diverse zonnepanelen. We zorgen ervoor dat uw zonnepaneel altijd energie oplevert, ook als het bewolkt is. Deze duurzame manier van energie opwekken kunt u gebruiken om uw woning volledig of gedeeltelijk te voorzien van stroom. Naast de verkoop zorgen we ook voor het plaatsen van uw zonnepaneel. De aansluiting moet namelijk zo veilig mogelijk zijn. Het is belangrijk om niet te bezuinigen op de aansluiting. Onze medewerkers zijn jarenlang werkzaam in de branche en hebben dus veel ervaring. Bij Möller Oosterbeek BV bent u verzekerd van de beste service.

Een investering die loont

We begrijpen goed dat het kopen van zonnepanelen een flinke investering is. Gelukkig is het mogelijk om dit snel weer terug te verdienen. De duur is afhankelijk van enkele factoren. Zo kunt u denken aan de ligging van uw woning, de aanschafprijs en de stroomprijs die uw energieleverancier rekent. Over het algemeen heeft u de kosten binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend. De levensduur van een zonnepaneel is rond de 25 jaar. U kunt dus zeker 15 jaar genieten van gratis energie.

Tel uit uw winst

Het investeren in zonnepanelen is ook goed voor uw portemonnee. Vanaf uw eerste dag bespaart u namelijk op uw huidige energierekening. Daarbij is de prijs per kWh voor zonnestroom lager dan de prijs van grijze stroom. Het rendement van zonnepanelen is hoger dan bij een spaarrekening. Binnen de kortste keren heeft u de investering weer terugverdiend. Over het algemeen kunt u ook de btw op uw zonnepanelen terugkrijgen. Dit levert al snel honderden euro’s voordeel op. Daarnaast wordt uw huis ook nog eens meer waard omdat het energielabel beter wordt.

Möller Oosterbeek BV
Pietersbergseweg 16 
6862 BV Oosterbeek

KVK 9097069

Möller Zonwering 

Voor de levering, installatie en onderhoud van binnen- en buitenzonwering, rolluiken en muskietennetten of ongeacht de afmetingen, neem contact op met Möller Sun Protection.