Bezoek onze showrooms:

Kunnen wij u helpen?

Persoonlijk advies Meer informatie Stuur ons een e-mail

Over ons

Möller Zonwering is een begrip in Oosterbeek en omstreken sinds 1911. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zijn de twee woorden die in het familiebedrijf centraal staan en waar de medewerkers van Möller voor staan. We vertellen u daar graag meer over op de pagina: service en onderhoud.

Naast onze vestiging in Veenendaal zijn wij sinds april 2011 ook gevestigd in Leusden en sinds september 2012 in Wijchen. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de zonweringsbranche en voor iedere uitdaging vinden wij dan ook een passende oplossing. Een tevreden klant brengt ons veel werkplezier en de drive om te blijven optimaliseren. Bij ons kunt u terecht voor de particuliere markt, de V.V.E.’s en de zakelijke markt. Geen opdracht is ons te klein of te groot.

Belangrijk voor ons is: goed advies is het halve werk! Zonwering en raamdecoratie schaft u aan voor een lange periode en de mogelijkheden zijn enorm groot. De keuze moet precies voor uw situatie geschikt zijn. Laat u zich daarom door ons degelijk adviseren. Neem gerust contact met ons op.

Waarom Möller Zonwering?

  • Ons motto is klantvriendelijkheid;
  • optimale service;
  • en 100% tevreden klanten
  • met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Wilt u persoonlijk advies op maat?

U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Of wilt u dat wij bij u langskomen, om bijvoorbeeld meteen uw gewenste oplossing op te meten? We staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies.

Maak een afspraakof vraag meer informatie aan