Ook in deze tijden van corona is de showroom van Möller geopend

In deze vreemde tijden verandert er veel. Het coronavirus drukt overal zijn stempel op, ook bij Möller. Een veel gestelde vraag die we horen, is dan ook: ‘Kan ik me nog (komen) oriënteren op het aanschaffen van zonwering?’ En: ‘Kunnen producten die ik koop, eigenlijk wel ingemeten en gemonteerd worden?’ We kunnen u geruststellen: dat kan nog steeds, maar wel onder bepaalde voorwaarden.

Bezoek onze showrooms

Al onze showrooms zijn open. Onze ruim opgezette showrooms bieden genoeg mogelijkheden om voldoende afstand van elkaar te houden – iets dat naar onze mening essentieel om de showrooms geopend te kunnen houden. We laten niet meer mensen tegelijkertijd toe dan verantwoordelijk is, om deze ruimte ook te (blijven) garanderen. Vanzelfsprekend houdt ons personeel voldoende afstand. We schudden geen handen zolang het virus rondwaart en bieden u bij aankomst de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren.

Veilig inmeten bij u thuis

Om u een goed advies te kunnen geven en de juiste materialen te kunnen inkopen of produceren, meten we producten als zonwering, rolluiken en raamdecoratie altijd nauwkeurig in. Daar verandert het coronavirus – gelukkig – niets aan. In de meeste gevallen kunnen we deze werkzaamheden van de buitenkant uitvoeren, maar soms moeten we ook in het huis zijn. We overleggen graag met u, telefonisch of tijdens uw showroombezoek, wat de beste manier is om dit op een veilige manier te doen en wat u van het inmeten kunt verwachten.

Plaatsen en monteren volgens richtlijnen RIVM

Na het inmeten volgt vanzelfsprekend het plaatsen en monteren van de zonwering, rolluiken en/of raamdecoratie. Dit kan gelukkig, ondanks alle coronamaatregelen, gewoon doorgaan. We komen naar uw huis of bedrijf toe en werken volgens de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Dat betekent: we houden anderhalve meter afstand en nemen de hygiënemaatregelen in acht. Uiteraard gaat ook dit allemaal in overleg én op voorwaarde dat u gezond bent. Waar nodig, kunnen we flexibel omgaan met de planning.

Een goed moment

We kunnen ons goed voorstellen dat u, nu u (veel) vaker thuiswerkt, juist behoefte heeft aan het controleren van de lichtinval van de zon en de temperatuur in uw woning. En: ‘ieder nadeel heb zijn voordeel’, want door de verminderde bezetting van uw kantoorpand, kan dit hét moment zijn om de zonwering te onderhouden, vervangen of plaatsen.

Persoonlijk advies

Natuurlijk geven we u ook graag persoonlijk advies; iedere situatie is tenslotte uniek. Neem in dat geval gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.