Onze hoogwaardige horren in Oosterbeek

Contact

Rolhor

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, dus ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Inzethor

Een inzethor heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft een uiterst geringe inbouwdiepte. Hij kan eenvoudig op draai-kiepramen gemonteerd worden zonder te boren of schroeven.

Vaste Hor

Deze hor is zeer geschikt bij een geringe kozijndiepte. Hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd en is zowel binnen als buiten te plaatsen. Er zijn veel verschillende montagemogelijkheden .

Plissé Hordeur

U heeft de keuze uit twee typen plissé hordeuren. Bij beide soorten is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan en zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De plissé hordeur valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

Rolhordeur

Deze hordeur kan zowel enkel als dubbel uitgevoerd worden. Door het dubbele systeem wordt een te brede overspanning voorkomen en blijft het gaas altijd strak. De hordeur rolt automatisch achter u dicht!

Kleuren & materialen voor horren

Profielkleuren

Profielen zijn standaard in vier kleuren en bij inzethorren zelfs in zes kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL-kleuren mogelijk.

Gaaskleuren

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.

Möller Oosterbeek BV
Pietersbergseweg 16 
6862 BV Oosterbeek

KVK 9097069

Möller Zonwering 

Voor de levering, installatie en onderhoud van binnen- en buitenzonwering, rolluiken en muskietennetten of ongeacht de afmetingen, neem contact op met Möller Sun Protection.