De beste rolgordijnen voor uw woning vanuit Oosterbeek

Contact

Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy. U heeft een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling.

Verticale Jaloezieën

De verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Rolgordijnen

In onze grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, gradaties in transparantie en dessins kunt u eindeloos variëren.

Multishade

De Multishade is een product met twee lagen stof, bestaande uit transparante en niet-doorzichtige banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten, bepaalt u uw eigen lichtinval.

Plissé & Duette®

De plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shade heeft een isolerende werking.

Vouwgordijnen

De hoogwaardig vervaardigde vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Houtproducten

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze.

Dakramen

Möller Oosterbeek BV beschikt over een drietal producten die geschikt zijn voor Velux-dakramen en dakramen in variabele maten: rolgordijnen, plissé & Duette® en horizontale jaloezieën. 

Rolgordijnen

Een luxe dakraamrolgordijn met een cassettesysteem met veerbediening. Het cassettesysteem heeft aluminium profielen waardoor het rolgordijn aan alle kanten volledig afsluit. Het systeem heeft een ergonomisch gevormde onderlat. Hierdoor kunt u het rolgordijn traploos op en neer bewegen en kan het rolgordijn in elke gewenste stand gefixeerd worden. Speciaal voor Velux® dakramen kunt u ervoor kiezen de warmte op zomerse dagen buiten te houden met een screen. Dit product is lichtregulerend.

Plissé & Duette®

De ingespannen plissé of Duette® heeft spankoorden en is met een bedieningsgreep traploos omhoog en omlaag te schuiven.

Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezie met 25 mm brede lamellen wordt met zijgeleidingskabels op de juiste plaats gehouden. De jaloezie wordt met een trekkoord opgetrokken of neergelaten en met een transparante bedieningsstang getuimeld.

Möller Oosterbeek BV
Pietersbergseweg 16 
6862 BV Oosterbeek

KVK 9097069

Möller Zonwering 

Voor de levering, installatie en onderhoud van binnen- en buitenzonwering, rolluiken en muskietennetten of ongeacht de afmetingen, neem contact op met Möller Sun Protection.