De ideale manier om te spelen met licht

Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling.

Lees meer (toon/verberg)

Multishade

De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten bepaalt u uw eigen lichtinval. 

Lees meer (toon/verberg)

Houtproducten

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze. 

Lees meer (toon/verberg)

Verticale Jaloezieën

De verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. 

Lees meer (toon/verberg)

Plissé & Duette

De Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shade heeft een isolerende werking. 

Lees meer (toon/verberg)

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Lees meer (toon/verberg)

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. 

Lees meer (toon/verberg)

Dakramen

Möller Zonwering beschikt over een drietal producten die geschikt zijn voor Velux dakramen en dakramen in variabele maten: Rolgordijnen, Plissé & Duette®, Horizontale jaloezieën.
 

Rolgordijnen

Een luxe dakraam rolgordijn cassettesysteem met veerbediening. Het cassettesysteem heeft aluminium profielen waardoor het rolgordijn aan alle kanten volledig afsluit. Het systeem heeft een ergonomisch gevormde onderlat. Hierdoor kunt u het rolgordijn traploos op en neer bewegen en kan het rolgordijn in elke gewenste stand gefixeerd worden. Speciaal voor Velux® dakramen kunt u er voor kiezen de warmte op zomerse dagen buiten te houden met een Buitenscreen. Dit product is licht regulerend.

Plissé & Duette®

De ingespannen Plissé of Duette® heeft spankoorden en is met een bedieningsgreep traploos omhoog- en omlaag te schuiven.

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezie met 25 mm lamellen wordt met zijgeleidingskabels op de juiste plaats gehouden. De jaloezie wordt met een trekkoord opgetrokken of neergelaten en met een transparante bedieningsstang getuimeld.